Verkkopankit

Verkkokaupassamme voidaan maksaa seuraavilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Verkkopankilla maksaminen on asiakkaalle maksutonta.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Luottokortit

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Finwix Turvatekniikka toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Luottokortilla maksaminen on asiakkaalle maksutonta.

Emme tallenna luottokorttitietoja.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy ( Y-tunnus 2196606-6 )
PL 322
33101 Tampere
Puh.: 0800 552 010 (0,00€/min), ark. klo 09 – 16

 

EVERYDAY lasku tai osamaksu

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi jatkuvan luottosopimuksen verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on 300-2000€ ja voimassa toistaiseksi. Voit itse päättää, haluatko maksaa ostoksesi kuluttomasti laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai haluatko maksaa ostoksen kätevästi luotolla osissa. 

Kertasuorituksena

Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0%.
Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.
Esimerkki: teet ostoksen, jonka hinta on 100€ - maksat laskulla eräpäivänä kertasuorituksena 100€.

Kuukausierissä

Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.
Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5%.
Esimerkki: teet ostoksen, jonka hinta on 100€ - maksat laskun viidessä kuukausierässä, jolloin tuotteen kokonaishinta on 111,04€. Maksat tällöin kuukausittain 20€ ja viimeisenä kuukautena 31,38€.
Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52%.
 

Lue lisää palveluntarjoajan sivuilta

 

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille OP FI3653130120118451 (Finwix Oy), tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI3653130120118451 BIC/SWIFT:OKOYFIHH (Pohjola Pankki)
Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan, kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta.

 

Lasku

Myymme laskulla yrityksille, kunnille ja valtiolle.
Pienemmillä yrityksillä (alle 10 työntekijää tai tase alle miljoona euroa) tarkistamme luottotiedot ja maksuehdoksi myönnämme 14 pvä netto. Muille yrityksille myymme aluksi käteisellä ja vasta vakiintuneen kauppasuhteen myötä laskulla.
Laskulla myymisen ehtona on aina, että yrityksestä on toimitettu tuorein tuloslaskelma ja tase joko Patentti- ja rekisterihallitukseen tai meille.
Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8,00 %.
Laskutusasiakkaaksi ei tarvitse hakea erikseen, varmistamme luottotiedot aina jokaisen tilauksen yhteydessä. Jos et ole ostanut aikaisemmin, postita meille aluksi työnantajan kirjallinen valtuutus oikeudesta tehdä ostoksia laskulla, jollet kuulu yrityksen johtokuntaan.

Saatte myös lisätietoa laskuasiakkuudesta:
myynti@suojaakotisi.fi tai 040-7033130

Yksityishenkilöille emme myy suoraan laskulla.

 


 

        

 

Sivuston toteutus: Finwix Oy